Wie is

Kees Drijfholt (1950) is eigenaar van rentmeester kantoor Kentvastgoedadvies. Het kantoor staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 406564.

Drijfholt heeft meer dan 35 jaar gewerkt bij gemeentelijke overheden op het gebied van grond- en pachtzaken. In 1992 is hij door de Rentmeesterskamer beëdigd als rentmeester NVR en vanaf dat moment staat hij ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters. Dit is een branche organisatie van gespecialiseerde vastgoeddeskundigen.

Naast een ruime praktijkervaring zorgt Drijfholt altijd voor het actualiseren van zijn theoretische kennis. Als waarborg voor kennis en kunde staat hij ingeschreven bij het register Vastgoedcert te Rotterdam bij de kamers Landelijk Vastgoed en Bedrijfsmatig Vastgoed.

Drijfholt heeft vanaf 1992 zijn rentmeesterwerkzaamheden langzamerhand uitgebreid tot een volwaardig kantoor. Hij is 17 jaar parttime docent geweest aan de Bestuursacademie te Maarssen, heeft daarbij veel advieswerk verricht en is sinds 2014 volledig aan de slag voor Kentvastgoedadvies.

Belangrijke sites van organisatie waar wij lid of bij aangesloten zijn: